صدابرداری

راهنمای خرید هندزفری خوب

راهنمای خرید هندزفری

همه ما به یک هندزفری خوب و با کیفیت برای گوش دادن به موزیک نیاز داریم. اگر به تازگی هندزفری‌تان خراب شده است و برای انتخاب یک هندزفری خوب در میان مدل‌های مختلف نمی‌دانید کدام ویژگی‌ها را در نظر بگیرید، در این مطلب همراه ما باشید. هرچقدر کیفیت موزیک در حال پخش بیشتر باشد، حس و حال ما هنگام گوش دادن به موسیقی بهتر خواهد بود. مطمئنا کسانی که به موسیقی علاقه‌مند هستند این موضوع را بهتر درک می‌کنند. اگر ساعات طولانی مدتی به موزیک و موسیقی گوش می‌دهید انتخاب هندزفری باکیفیت اهمیت بیشتری برای شما دارد.

در راهنمای خرید هندزفری خوب به شما کمک می‌کنیم انتخاب راحت‌تری داشته باشید. سپس در طول روز از گوش دادن به موسیقی لذت ببرید.

اهمیت خرید هندزفری خوب تنها از نظر کیفیت نیست.

نه تنها از نظر کیفیت بلکه دلایل دیگری هم وجود دارد که انتخاب هندزفری اهمیت زیادی پیدا می‌کند. مهم‌ترین ویژگی یک هندزفری خوب عدم آسیب‌دیدگی سیستم شنوایی است. در واقع هندزفری باید طوری طراحی شده باشد که علاوه بر ارائه موسیقی با کیفیت هیچ آسیبی به سیستم شنوایی شما نرساند. همچنین سبک موسیقی هم بر روی انتخاب شما تاثیر گذار است. چرا که امروزه مدل‌های مختلفی از هندزفری‌ها در بازار موجود است که با ویژگی‌های متفاوت طراحی و تولید شده‌اند.

همچنین برخی از امکانات و قابلیت‌هایی که به مدل‌های مختلف هندزفری اضافه شده است، استفاده از آن‌ها را بسیار منحصربه‌فرد جلوه می‌دهد. پس خوب است هنگام خرید هندزفری خوب ویژگی هندزفری را با دقت بررسی کنید و هر کدام از امکاناتی که لازم است هندزفری برخوردار باشد، را فراموش نکنید.

هندزفری سیمی سفید

بررسی مدل‌های مختلف هندزفری از نظر طراحی

مطمئنا تا به حال متوجه طراحی‌های متفاوت هندزفری‌های موجود در بازار شده‌اید که روز به روز طراحی‌های جدیدتری برای تولید هندزفری مشاهده می‌شود و هر کدام از مدل‌ها طرفدار خاص خودش را دارد. هندزفری‌ها از سایز‌های بسیار کوچک طراحی شده تا سایزهای بزرگ مخصوص بازی‌های گیم.

هندزفری سیمی، اولین مدل هندزفری طراحی شده

به مدل هندزفری‌های سیمی هندزفری ایرباد نیز می‌گویند. این مدل بسیار پراستفاده است و معمولا هر فردی این مدل هندزفری را دارد یا استفاده از آن را تجربه کرده است. با استفاده از جک سه و نیم میلیمتری به گوشی متصل می‌شود و امکان گوش دادن به موسیقی را از طریق جای گوش هندزفری فراهم می‌کند.

هندزفری‌های سیمی اولین مدل‌های هندزفری هستند که هنوز هم طرفداران خاص خود را دارند و شرکت های بسیاری در تولید این گونه هندزفری‌ها فعالیت دارند. البته این مدل هندزفری هم دارای مدل‌های مختلفی است.

فواید هندزفری سیمی

  • هندزفری سیمی با اکثر گوشی‌ها کار می‌کنند و جای گوش آنها به راحتی در داخل گوش قرار می‌گیرد.
  • در رنگ‌بندی‌های مختلف تولید می‌شود که مخاطبان به راحتی می‌توانند بر اساس استایل با رنگ دلخواه‌شان رنگ مناسب به هندزفری خود را انتخاب کنند.
  • معمولاً هندزفری‌های سیمی هیچ تأخیر صدایی ندارند. اما هدفون‌های بلوتوثی با تاخیر صدا همراه هستند.
  • دارای سطح صدای بالاتری می‌باشند. درایور صوتی و سیستم پردازشی آن‌ها نسبت به دیگر مدل‌ها معمولاً قوی‌تر است.
  • از آنجاکه هندزفری‌های ‌سیمی در انواع و طرح‌های مختلف ساخته می‌شوند، نوع قرار گرفتن آنها در داخل گوش نیز متفاوت است. اما به راحتی از داخل گوش نمی افتند.
  • به دلیل سیمی بودن این مدل هندزفری‌ها آسیب کمتری به آنها وارد می‌شود و هنگام افتادن در خطر آسیب‌دیدگی کمتری قرار دارند.

هندزفری سیمی مشکی

هندزفری بی سیم مدل جدیدتر هندزفری‌ها

به هندزفری بی‌سیم ایرفون بی‌سیم نیز می‌گویند که در انواع و طرح‌های مختلف طراحی و تولید می‌شوند. از مدل‌های تک گوش گرفته تا مدل‌های مینیمال و ظریف. این مدل هندزفری تنها از قسمت ایرباد و قسمت بیرونی آن تشکیل شده که قسمت سری هندزفری داخل کانال گوش قرار گرفته و بدنه بیرونی آن بیرون از گوش است.

البته هر کدام از شرکت‌ها برای طراحی هندزفری بی‌سیم مدل خاصی در نظر می‌گیرند که  مخاطبین با توجه به سلیقه‌شان مدل خود را انتخاب می‌کنند. از میان برندهای مختلف هندزفری بی‌سیم شرکت اپل و سامسونگ جزء پرفروش‌ترین هندزفری‌های بی‌سیم در کل دنیا شناخته شدند که با داشتن طراحی خاص و منحصربه‌فرد و همچنین کاربری بسیار راحت و ساده به خوبی توجه مخاطبین را به خود جلب کرده‌ اند.

مزایای هندزفری بی‌سیم

  • این مدل هندزفری بسیار کم حجم است و به راحتی داخل جیب و کیف قرار می‌گیرد و نیازی نیست بابت گره خوردن سیم مانند هندزفری‌های سیمی نگران باشید.
  • طراحی بسیار ظریف و استایل منحصر به فردی دارند و به دلیل داشتن وزن بسیار کم موجب شده است مورد استفاده اکثر مخاطبین قرار گیرد.
  • از طریق بلوتوث به راحتی با ساعت گوشی و دیگر دستگاه‌های در حال پخش متصل می‌شود و اتصال تنها با روشن کردن بلوتوث برقرار می‌شود.
  • مدل‌های جدید هندزفری‌های بی‌سیم از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند و به راحتی در فرکانس‌های مختلف تنظیم می‌شوند.
  • بر روی برخی هندزفری های بی سیم دکمه‌های کوچک قرار گرفته که کار کردن با هندزفری را بسیار ساده و راحت کرده است. به راحتی می‌توان با استفاده از دکمه‌ها موسیقی را بازپخش و یا پخش کرد و در صورت وجود دکمه‌های کم یا زیاد تنظیم صدای موسیقی هم به راحتی امکان پذیر خواهد بود.

معایب هندزفری سیمی

اگر سیم طراحی شده در هندزفری برایتان دردسرساز است، بهتر است هندزفری بی‌سیم تهیه کنید. در واقع اصلی‌ترین دغدغه کاربران هنگام هندزفری‌های سیمی، سیم آنهاست. چرا که با کمترین فشار ممکن است برقراری اتصال ضعیف یا به طور کل قطع شود.

بنابراین باید در نحوه نگهداری هندزفری‌های سیمی نهایت تلاش خود را به کار ببرید تا در طولانی مدت استفاده مفیدی از آن‌ها داشته باشید. از آنجا که طراحی این مدل هندزفری بسیار ساده است از امکانات هوشمند کمی برخوردار بوده و هنگام وصل کردن سیم به دستگاه می‌توانید به گوش دادن موسیقی بپردازید.

همچنین تعمیر هندزفری‌های سیمی نسبت به بی‌سیمی راحت‌تر است. اما مطمئناً  بعد از تعمیر کیفیت روز اول را برای ارائه موسیقی نخواهند داشت.

هندزفری بی سیم بیتز

آیا هندزفری‌های بی‌سیم معایبی هم دارد یا نه؟

 هر مدل هندزفری در کنار داشتن مزایا، معایبی هم دارد که در موارد زیر به معایب هندزفری بی سیم می‌پردازیم:

  • به راحتی از داخل گوش می‌افتند. بنابراین هنگام بیرون رفتن باید مراقب باشید هندزفری در داخل گوش بماند.
  • در صورت برخورد یا کوچکترین ضربه به راحتی آسیب می‌بیند.
  • همچنین به دلیل کوچک بودن این مدل هندزفری امکان گم شدن آنها وجود دارد.
  • از آنجا که هندزفری‌های بی‌سیم حجم کمی دارند، درایورهای صوتی آنها نسبت به هندزفری‌های سیمی کوچکتر است و ممکن است کیفیت صدای آنها به نسبت کمتر باشد. البته مدل‌های جدید دارای سیستم پردازش صوتی بسیار پیشرفته هستند و کیفیت بسیار مطلوبی ارائه می‌دهند که حتی قابل مقایسه با هندزفری‌های سیمی نیستند.
  • امکان تعمیر هندزفری‌های بی‌سیم بسیار کم است و در صورت آسیب‌دیدگی باید هندزفری جدید تهیه کرد.
  • از آنجا که هندزفری‌های سیمی حجم کمتری دارند، باتری آنها کوچکتر است و مدت زمان شارژ شدن آنها بستگی به مدل انتخابی دارد. معمولاً هندزفری‌های خلبانی بی‌سیم در مدت زمان بیشتری شارژ می‌شوند و قابلیت استفاده طولانی مدت را برای کاربران دارند.

با امکانات مختلف هندزفری‌ها آشنا شوید.

برای خرید هندزفری خوب باید به دنبال ویژگی‌های مورد نیاز بگردید. در واقع دوست دارید هندزفری شما از چه امکاناتی برخوردار باشد یا وضوح موسیقی پخش شده چقدر باشد بهتر است؟ مهم‌ترین ویژگی که یک هندزفری را از دیگر هندزفری‌ها متمایز می‌کند طراحی و شکل منحصر به فرد آن نیست، بلکه قابلیت‌ها و کیفیت پخش موسیقی در حال پخش است. پس با ویژگی‌های مهم هندزفری آشنا شوید تا بتوانید بهترین هندزفری را انتخاب کنید.

هندزفری سیمی

امپدانس هندزفری چقدر باشد بهتر است؟

امپدانس هندزفری چیست؟ امپدانس هندزفری مقدار مقاومت هندزفری را در برابر عبور جریان مشخص می‌کند. معمولاً دامنه امپدانس هندزفری‌های امروزی حدود ۸ الی ۶۰۰ اهم است. در واقع می‌توان گفت، امپدانس هندزفری مشخص می‌کند مدل هندزفری برای چه موقعیتی مناسب است و در چه سطح کیفیتی قرار دارد. برای انتخاب امپدانس مناسب باید خروجی دستگاه صوتی خود را در نظر بگیرید.

اگر گوشی شما جز رده‌های بالا قرار دارد، برای انتخاب هندزفری بهتر است امپدانس بالا را انتخاب کنید. در غیر این صورت انتخاب امپدانس کمتر از ۵۰ کیفیت مناسبی را برای شما به ارمغان نخواهد آورد.

هر چقدر حساسیت هندزفری بیشتر باشد صدای بلندتری را تولید می‌کند.

حساسیت هندزفری یکی دیگر از فاکتورهای مهم هنگام انتخاب هندزفری خوب است. حساسیت هندزفری چگونگی تبدیل سیگنال الکتریکی به صوتی را مشخص می‌کند. هر چقدر حساسیت بیشتر باشد، صدای بلندتر و قوی‌تری به گوش شما می‌رسد.

البته حساسیت هندزفری تنها به کیفیت صدا هندزفری مربوط نیست. برای مشخص کردن حساسیت باید به مدل گوشی هم توجه کنید. اگر صدا گوشی شما کیفیت کمی داشته باشد، اما حساسیت هندزفری انتخابی شما زیاد است، مطمئناً کیفیت صدای کمتری را تجربه خواهید کرد.

نشت صدا از هندزفری

 یکی از دغدغه‌های اصلی هنگام انتخاب یک هندزفری خوب میزان نشت صدا از هندزفری است. همه ما دوست نداریم، هنگام گوش دادن به موسیقی افرادی که در اطراف ما حضور دارند، متوجه موسیقی در حال پخش شوند. نشت صدا از هندزفری بیشتر به بدنه هندزفری مربوط می‌شود.

جمع بندی

مطمئنا متوجه شدید که از میان دو مدل هندزفری معرفی شده نمی‌توان گفت کدام یک بهتر است. انتخاب هندزفری سیمی یا بی‌سیمی بستگی به سلیقه شما دارد. تنها نکته‌ای که برای انتخاب یک هندزفری خوب مورد اهمیت قرار می‌گیرد کیفیت آن است که برای خرید یک هندزفری با کیفیت باید مبلغ مشخصی در نظر بگیرید. نظرات خود را درباره این مقاله از صوتیران با ما به اشتراک بگذارید.

یک نظر در “راهنمای خرید هندزفری خوب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *